paraschiv_rares2002 a scris:
Buna ziua ma numesc Rares si am suferit un prejudiciu estetic { taietura pe fata de la o bata} am certificat medico-legal de 28 de zile in care precizeaza ca invoc prejudiciu estetic(slutire) cei care m-au agresat sunt in numar de 10 persoane .Acest conflict s-a intamplat seara dupa ce am plecat de la o discoteca , pe drum acestia m-au oprit blocandu-ma cu masinile lor m-au scos din masina m-au lovit si-n plus mi-au luat si masina .La politie respectivii au sustinut ca m-au lovit doar ca m-au confundat .Am 7 martori care au fost de fata...Asi dori sa stiu ce pedeapsa risca acestia si ce suma as putea sa cer ca despagubire morala fara ca instanta sa considere sursa de "imbogatire"..In prezent sunt student la o facultate de drept cu profil la zi si ma gandesc ;ca semnul de pe fata nu o sa ma ajute in cariera pe care o doresc s-o urmez .Va Multumesc si astept un raspuns!!
Daca aveti atatia martori oamenii au sanse mari sa mearga la inchisoare daca se ajunge la slutire pe art 182 c. pen.
E posibil ca unii dintre ei sa scape de executarea pedepsei in regim de penitenciar.
Cat priveste daunele materiale si morale se poate spune ca instantele sunt cam zgarcite.
Parerea mea este ca daca nu veti fi multumit de cuantumul daunelor acordate sa mergeti la CEDO.
avocat Claudiu Lascoschi