avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme la rata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme la rata

buna am o problema in legatura cu un unchi de al meu a luat credit si a murit acuma ma streseaza banca sa platesc eu ratele ca sunt ruda lui cel mai apropiat .de ce sa platesc eu pt el. nu am luat eu creditul acela
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:03, 1 Februarie 2015
Ati mostenint ceva de la unchi? S-a facut dezbaterea succesiunii si partajul iar in urma lor sunteti singurul mostenitor legal?
nu am mostenit nimic casa an care stam este pe numele bunici adica a mamei lui unchiu
mi sa zis sa platesc ultima rata restanta si dupa aia se ocupa asiguratorul

(apasati butornul editeaza cand mai aveti ceva de completat]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
Sunteti mostenbitorul unchiului daca vreti casa aia, va trebui sa aveti grija si ca acel credit sa fie platit, fie plateste asiguratorul daca era asigurat, fie dvs. Vedeti care e treaba cu asigurarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - girant banca, urgent va rog! beta88 beta88 Buna ziua! Unchiul meu a girat pe cineva la o banca(nu stiu ce fel de credit este),el in urma cu 3 ani a decedat(unchiul).Singuri mostenitori sunt tatal meu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar alex0099 alex0099 Buna seara. Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva timp si nu gasesc raspuns. Acum 6 ani bunicul meu a luat un credit in valoare de 9000 de lei ... (vezi toată discuția)
Act notarial la credit Dragos1989 Dragos1989 Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)