avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL-D detasare in Germania
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL-D detasare in Germania

buna seara...am infiintat un srl-d..si vreau sa lucrez cu angajatii in germania ...ce taxe trebuie sa platesc acolo? Si daca pot pleca in germania cu muncitorii fara formularul A1.....doar cu o dovada ca am actele in lucru.ceva,..act la mana . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului a1 Tkglobal Tkglobal Doresc sa stiu daca o firma nou infintata poate sa detaseze muncitori in strainatate si de asemenea conditile care trebuiesc indeplinite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa asigurari medicale germania dan-sibiu dan-sibiu buna seara ...am un SRL-D [ constructii ] si am o oferta de munca in Germania ..dar firma e din Romania pot sa lucrez afara cu muncitori proaspat angajati ... (vezi toată discuția)
Activitatea angajatului unui srl romanesc in germania weirded weirded Buna ziua. As vrea sa va supun atentiei o dilema in care m-am regasit recent, dupa cum urmeaza: Sunt administratorul si unicul angajat al unui SRL(imm, ... (vezi toată discuția)