avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna seara, va aduc in atentie o speta: punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea s-a desfiintat la 31.12.2014. Superiorii mei au spus ca pana la deschiderea noului punct de lucru,daca nu mai am concediu de odihna, sa imi fac cerere de concediu fara plata. Este corect si legal? Mentionez ca ptr noul punct de lucru tot eu alerg dupa toate documentele de autorizare. Din pct de vedere legal pot refuza orice serviciu daca nu sunt remunerat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:52, 26 Ianuarie 2015
Daca s-a desfiintat punctul de lucru ,atunci sa va concedieze si nu sa va trimita in CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata serviciu 3 ore florentina12 florentina12 Buna ziua, De 6 luni am revenit din ccc, angajatorul nu a fost incantat pentru ca ocupase postul, in toata aceasta perioada nu mi-am desfasurat activitatea, ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele ZuuM ZuuM Buna seara , numele meu este Catalin si doresc si eu un sfat pentru problema mea. Firma la care lucrez nu mai are de lucru si m-au pus sa imi i-au ultimele 5 ... (vezi toată discuția)
Desfiintare loc de munca flori9 flori9 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste chemarea din CFP a uni angajat pt acordarea preavizului de 20 de zile, dupa care i se va desfiinta postul. ... (vezi toată discuția)