avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale succesiune

ma intereseaza care este grila de aplicare a onorariilor notariale ptr succesiune si in baza carei forme legale (lege, ordonanta, etc) este folosita in acest moment. eventual un site unde as putea gasi detaliat modul de percepere a onorariului notarial si valoarea altor documente ce trebuiesc intocmite (de ex: declaratie de notorietate, act de lichidare...)
multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:34, 27 Ianuarie 2015
Ordin nr. 46/2011 pentru aprobarea Normelor privind tarifele de onorarii pentru serviciile prestate de notarii publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vînzare imobil! buna ziua va rog ,cine poate sa- mi răspundă: am vindut o locuință,am ... marcelutza marcelutza Buna ziua va rog ,cine poate sa- mi răspundă: am vindut o locuință,am declarat prețul real ,care era mai mic decit cel din grila notariala,dar notarul mi- ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan mari_ana mari_ana Buna ziua, As avea cateva nelamuriri in privinta vanzarii unui teren intravilan situat in com. Magurele, zona mediana, dobandit la inceputul lui 2009, si ... (vezi toată discuția)
Bună seara.la calculul taxei notariale pt o succesiune testamentara,mi ... Mica202110 Mica202110 Bună seara.La calculul taxei notariale pt o succesiune testamentara,mi se adaugă nejustificat, în plus, taxa de majorare cu 25% pentru moștenitorii ... (vezi toată discuția)