avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent personal persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent personal persoana cu handicap

O persoana angajata ca asistent personal( platita de primarie) la un bolnav de cancer poate avea si un alt serviciu cu forme legale ? De ex. asista persoana bolnava 8 h/zi si mai are un job de 4h/zi la o firma .

Cu stima.

Alte discuții în legătură

Insotitor persoana handicap marian1268 marian1268 Buna ziua, mama mea are handicap grav cu insotitor. Eu lucrez. Ma pot angaja cu al 2lea loc de munca la primarie ca insotitor? Sau fiica mea este eleva in ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pentru bolnav salariat deea09 deea09 O persoana a fost incadrata in grad de handicap grav cu asistent personal. S-a facut angajarea asistentului personal. Ulterior, persoana cu handicap s-a ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pt persoana cu handicap cu mai multe cim? ani7375 ani7375 As dori sa stiu daca un asistent personal al persoanei cu handicap, incadrat cu CIM pe durata determinata in cond Legii448/2006 poate avea si alte CIM la alti ... (vezi toată discuția)