avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare imobil birouri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare imobil birouri

Buna ziua,

O cladire in care se desfasoare activitate de birouri in proportie >60% , la ce categorie din catalogul cu duratele de amortizare as putea sa o incadrez? La 1.5.14 " Alte constructii pentru afaceri, comert si depozitare, neregasite in cadrul subgrupei 1.5", ar fi corect? Mentionez ca as vrea sa-mi recuperez cheltuiala intr-o perioada cat mai scurta. Multumesc

│Multumesc

Alte discuții în legătură

Incadreare in catalogul de mf iuli-ana iuli-ana Am cumparat o cladire P+M, construita din lemn, pentru sediu de firma, nu stiu unde sa o incadrez conform catalogului ca perioada de amortizare. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cumparare spatiu comercial daniella73 daniella73 am cumparat un modul stradal(nu este o constructie noua) in val de 5000lei in contabilitate o inregistrez 212=404 5000 Pentru a o putea amortiza cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod clasificare blindu blindu Societatea noastra a achizitionat un distrugator de documente in valoare de 47.532,72 lei, distrugator incadrat la codul de clasificare 3.24 \\"alta aparatura ... (vezi toată discuția)