avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INCADREARE IN CATALOGUL DE MF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INCADREARE IN CATALOGUL DE MF

Am cumparat o cladire P+M, construita din lemn, pentru sediu de firma, nu stiu unde sa o incadrez conform catalogului ca perioada de amortizare.
Multumesc anticipat pentru informatii.
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 21:25, 27 Mai 2010
Catalog din 30/11/2004
privind clasificarea şi duratele normale de funcţionare a mijloacelor fixe

1.5.14. - Alte construcţii pentru afaceri, comerţ, depozitare neregăsite în cadrul subgrupei 1.5 - 16 ani - 24 ani
multumesc, era sa o incadrez la cladiri administrative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cumparare spatiu comercial daniella73 daniella73 am cumparat un modul stradal(nu este o constructie noua) in val de 5000lei in contabilitate o inregistrez 212=404 5000 Pentru a o putea amortiza cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Amortizare imobil birouri andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, O cladire in care se desfasoare activitate de birouri in proportie >60% , la ce categorie din catalogul cu duratele de amortizare as putea sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod clasificare blindu blindu Societatea noastra a achizitionat un distrugator de documente in valoare de 47.532,72 lei, distrugator incadrat la codul de clasificare 3.24 \\"alta aparatura ... (vezi toată discuția)