avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Clasificare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Clasificare mijloc fix

Buna ziua,

As avea nevoie de opinii in legatura cu clasificarea unui mijloc fix.
Este vorba despre " Complet Hexacopter " ( drona).
Eu m-am gandit la 2.1.22.6 - " Masini, aparate, instalatii pentru radio, televiziune si telecomunicatii prin sateliti, telefonie mobila"
Durata normala de functionare pentru aceasta clasa este 5-9 ani, dar inteleg ca o drona nu are durata mai mare de 3 ani.
Poate fi incadrata la alta clasa?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:17, 28 Ianuarie 2015
Cum vi se pare:

2.1.22.8. Unelte, dispozitive si instrumente pentru transporturi si telecomunicaţii. 3-5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloace fixe Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As avea nevoie de opinii in urmatoarea speta: Noi am cumparat camere cu termoviziune, care sunt niste dispozitive optice folosite pentru ... (vezi toată discuția)
Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Cod clasificare drona ca mijloc fix catalin_007 catalin_007 Buna ziua. As dori sa stiu si eu unde se incadreaza o drona ca mijloc fix, mai exact codul de clasificare din catalog ? Multumesc (vezi toată discuția)