avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare manager tranport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare manager tranport

Buna ziua,
Am deschis de curand o firma de transport la care sunt si asociat impreuna cu cineva si administrator. Firmele de transport au nevoie de un coordonator de transport/ manager de transport. Am luat si atestatul pentru aceasta. Intrebarea este cine ma angajeaza pe mine la firma ( adica pe contractul de munca ): eu in calitate de administrator, pe mine ca manager de transport sau celalalt asociat?
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
Aurelk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 27 Ianuarie 2015
C.i.m. al dvs poate fi semnat de celalalt asociat , daca sunteti doi asociati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare manager transport care este si asociat luminella luminella buna seara, detin o firmă de transport marfă împreună cu soțul meu 50%/50%.El este si administratorul firmei. Dorim să obținem licența pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o intrebare.. impreuna cu tatal meu, am facut ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna seara! Am o intrebare.. Impreuna cu tatal meu, am facut firma de transport marfa. Amandoi avem 50/50 dreptul. De curand, am luat atestatul pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! impreuna cu tatal meu, am deschis o firma de transport ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis o firma de transport marfa. Amandoi suntem administratori, avem parti egale, 50/50. In plus, el este si sofer iar ... (vezi toată discuția)