avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis o firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis o firma de transport ...

Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis o firma de transport marfa. Amandoi suntem administratori, avem parti egale, 50/50. In plus, el este si sofer iar eu manager transport. Intrebarea mea este : Pot sa imi dau demisia din firma ? Vreau sa ma angajez si nu stiu daca pot continua ca si administrator/ manager fara contract de munca. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 5 Aprilie 2021
Demisia din ce funcție?
Manager transport
Va puteți depune, dar va trebui sa intrebati si la ARR dacă activitatea poate continua fără manager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! impreuna cu tatal meu, am deschis firma de transport ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis firma de transport marfa. Avem amandoi 50%-50%. Amandoi administratori si in plus, el este si soferul iar eu ... (vezi toată discuția)
Firma de transport marfa inregistrata in romania- administratorul firmei trebuie sa se angajeze ca sofer ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, fratele meu a deschis o firma de transport marfa .el va face transport marfa pe strainatate. Firma este inregistrata in Romania, si el este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)