avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina sh fara fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina sh fara fiscal

Buna,
am achizionat o masina sh fara sa primesc fiscalul (stiu acum ce inseamna asta, proasta decizie), urmand sa mearga curand proprietarul la primarie sa scoata.
din ce am inteles eu, el este defapt un intermediar. astazi am discutat cu el la telefon si mi-a spus ca la primarie i-a cerut copie dupa actul cu datele tehnice ale masinii, copie dupa buletinul mamei ( achizitia e facuta pe numele ei), fisele de inmatriculare in original (scanate) si fiscalurile scanate. am uitat sa mentionez ca pana la el, a mai fost la 2 persoane masina, iar eu am fiscal doar de la persoana de dinaintea lui. Pe talon, proprietarul este prima persoana din romania si nu am fiscalul ei.

intrebarea mea, e corect ce mi-a cerut ?? nu inteleg de ce vrea copie dupa buletinul mamei.
Daca nu am fiscalul primului proprietar, dar am urmatorul fiscal, pana in intermediarul meu, e o problema ?
Imi cer scuze pentru modul in care am scris, dar sunt ... putin panicat.
daca exista neclaritati, mai explic odata.
va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters340956 , utilizator 14:20, 27 Ianuarie 2015
Buna ziua,

Inteleg ca nu aveti certificatul fiscal.. dar nu ati cerut un certificat de inmatriculare a masinii... nu ati facut un contract de vanzare-cumparare?
danafatol a scris:

Buna ziua,

Inteleg ca nu aveti certificatul fiscal.. dar nu ati cerut un certificat de inmatriculare a masinii... nu ati facut un contract de vanzare-cumparare?

La biroul auto mi-a facut si certificat de inmatriculare la masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)