Buna ziua !
Sunt in divort cu sotia si despartiti in fapt de un an de zile
Eu , i-am scris cuvinte jignitoare la nervi, adica am dat-o dracului - precizez ca aceste cuvinte i le-am trimis prin e-mail si nu direct, in fata
Alta data (asta direct) i-am spus ca ii dau cu masa in cap daca mai ma jigneste (m-a facut nesimtit)dar nu s-a intimplat asa -am zis la nervi
Mi-a facut plingere penala ptr injurii
Intrebare !
1) ce pot patii ?
2) daca ajungem in instanta, caracterizarea de la locul de munca ma ajuta cu ceva?
Precizez ca sunt bugetar si am virsta de 60 ani - idem si ea
Multumesc ptr raspuns
De unde stiti de plangerea penala? De la fosta sotie? Nu cred ca vreun politist, si, ulterior, vreun procuror va vedea vreun motiv legal sa intrumenteze cauza. Daca sunt si amenintari, poate. Dar inainte sa va impacientati asteptati sa vedeti daca va cauta si politia. Si aveti grija ce vorbiti, si vorbele conteaza, nu doar faptele.
Multumesc ptr receptia mesajului
Da, m-a chemat la politie sa dau cu ,,subsemnatul" ptr. injuriile trimise prin email -
Precizez faptul ca Nu am amenintat-o niciodata si nici nu am lovit-o
Am declarat ca sunt sau au fost discutii familiale si ca acesta este nivelul nostru cultura
Sunt ferm convins ca a dorit sa ma intimideze urmarind altceva
CE ZICETI ????
Cu stima
Probabil ca solutionarea favorabila a unei plangeri penale ar fi contat in favoarea sotiei, in procesul de divort, astfel incat instanta sa hotarasca divortul din vina dvs. exclusiva.
La fel de bine, este posibil ca sa se fi temut de dvs. in momentele in care ati folosit limbajul neortodox...adica sa nu transpuneti si in fapte cuvintele adresate.
Insulta vs ultraj
Tarzan2012
Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P.
Art. ... (vezi toată discuția)