avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Caut avocat specializat in probleme juridice de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Caut avocat specializat in probleme juridice de pe Internet

Salut toti utilizatorii avocatnet.ro si felicit administratorii + antreprenorul care a gandit acest portal juridic cu o interfata extrem de user-friendly si functionalitati foarte bine gandite.

As fi interesat sa intru in contact cu un avocat specializat in probleme juridice pe internet care sa poata oferi consultanta.
pentru diverse businessuri pe internet. Astept sa postati aici pe forum sau cel mai bine sa imi trimiteti un email pe adresa danielbucuresti@gmail.com

Va multumesc si sper ca am postat in sectiunea potrivita.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:08, 11 Iunie 2009
S-ar putea sa fie cam greu sa gasiti ceea ce vreti.
Dar daca oferiti ceva bani lumea ar putea fi interesata.
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut asociatã pentru procese internaþionale viktorV viktorV Caut asociată pentru procese internaţionale, cu întindere în timp, bună practiciană în drept civil, comercial, penal, drept comunitar, drept ... (vezi toată discuția)
Avertizare?! tomasso tomasso Am constatat ca am contul suspendat,care e motivul ? Intrebarea mea e marcata cu bulina verde nu inteleg semnificatia.Am primit un mail din care nu am inteles ... (vezi toată discuția)
Navigarea in forum marfan marfan Am scris si ieri intr-un mesaj, pun problema aici, unde e locul: Cand esti pe o sectiune, sa zicem \"Drept civil\", intri sa citesti o postare. Cum te intorci ... (vezi toată discuția)