avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

hotarari judecatoresti

Va rog sa-mi dati un sfat si anume,
- dintr-o eroare am platit in luna decembrie 2014 o suma mai mica (actualizata cu indicele de inflatie la data de 30.11.2014) decat trebuia (drepturi salariale castigate in instanta conform OG 71/2009)
- in luna martie 2015(cand voi primi buget cu aceasta destinatie) voi achita diferenta pe care trebuia trebuia sa o achit in decembrie 2014.
Legal care este indicele de inflatie pe care il voi aplica la acesta diferenta ce trebuia platita in decembrie 2014 ?(inflatia de la 30.11.2014 sau inflatia de la 28.02.2015 ?)

Alte discuții în legătură

Contributii cas si cass, impozit pe salariu nina10021970 nina10021970 Printr-o hotarare judecatoreasca(decembrie 2018) s-a dispus plata salariilor indexate cu indicele de inflatie precum si dobanda legala, sume ce se vor achita ... (vezi toată discuția)
Contabilitate marianavacaru marianavacaru In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub ... (vezi toată discuția)
Calcul drepturi salariale castigate in instanta! alx69 alx69 Buna ziua, am castigat in instanta niste drepturi salariale (reprezentand sporuri) ce trebuiesc indexate cu indicele de inflatie si dobanda legala. Stie ... (vezi toată discuția)