In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub incidenta O.U.G.71/2009 prin care aceasta plata a fost esalonata pe 3 ani. In marie anu curent am primit cea de a doua transa de bani dar contabila primariei nu mia dat si rata inflatiei de la data pronuntarii hotaririi si pina acum. ESTE CORECT ? Dupa mine nu pt.ca in hotarire scrie clar " Se acorda sporurile in procent de 25% incepind cu aprilie 2004 pina in mai 2006 actualizate cu rata inflatiei pina la data plaii efective ". VA ROG SA-MA RASPUNDETI CIT MAI URGENT
Rectific aceste sporuri au fost din 2004 pina in 2006 cit am lucrat la Primarie. VA ROG SA-MI RASPUNDE-TI CIT MAI URGENT POSIBIL PT CA PLATA CELEI DE A DOUA TRANSE TREBUIA PLATITA PINA IN MARTIE 2011.
Daca asa scrie in hotarire, da suma ar trebui actualizata cu indicele de infaltie.
In prima transa ati primit banii corect? Poate o sa va dea diferenta in transa a treia...
Am primit suma actualizata cu indicele pretului de consum .Mi sa comunicat ca indicele pretului de consum si rata inflatiei sint unu si alelasi lucru.E corect ? Atunci de ce in hotarire judecatoreasca nu sa scris "indicele pretului de consum " si sa scris "rata inflatiei" ? Va rog sa-mi spuneti e unu si acelasi lucru ?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.