avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii actualizarea unei sume de bani cu indicele de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

actualizarea unei sume de bani cu indicele de inflaþie

Am o hotărâre judecătorească prin care un salariat are de primit o diferenţă lunară la salariu din ianuarie 2004 până în februarie 2009, actualizată cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective.
Am calculat diferenţa ce se cuvine pe fiecare lună în parte, însă nu ştiu cum este corect să actualizez aceste sume lunare cu indicele de inflaţie, cum să procedez practic şi pe care indici să îi folosesc (la statistică am găsit mai multe categorii de indici de inflaţie-lunari, anuali...)
Mulţumesc anticipat pentru un eventual ajutor.
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 13:45, 18 Martie 2009
Actualizati suma cu indicele de inflatie anul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate marianavacaru marianavacaru In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)
Ce calcule contabile va trebui sa facem ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vineri, institutia noastră a primit de la un salariat o cerere prin care a solicitat ca o hotărâre judecătorească să fie executată ... (vezi toată discuția)