avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schimbare destinatie imobil din domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schimbare destinatie imobil din domeniul public

avem o cladire fost dispensar, si vrem sa o reabilitam sa o transformam in camin cultural.ce trebuie sa facem pentru schimbare destinatie cladire
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:41, 28 Ianuarie 2015
"Avem" , adica dvs. cine sunteti ? Autoritate publica, institutie publica sau institutie de drept public sau concesionar, locatar, proprietar cu personalitate juridica sau fara, persoana fizica (mai multe) sau o firma?
O INSTITUTIE PUBLICA.
Bravo (cu cat sunteti mai lapidar cu atat vom comunica mai greu), pana aici este bine.
Institutie publica infiintata de catre stat sau de catre o unitate administrativ teritoriala?

Banuiesc ca sunteti vreo comuna ceva, caz in care va trebui sa se vina cu o propunere fundamentata in sedinta de Consiliu local, analizata, iar apoi printr-o hotarare de consiliu se face schimbarea destinatiei. Este important de asemenea de stiut sub ce forma aveti posesia acelei cladiri? (este data in folosinta de la stat, este in proprietatea uat-ului, este in proprietate publica sau privata a uat-ului, etc). In plus, schimbarea destinatiei va trebui sa tina cont si de unde alocati fondurile, cand vreti sa faceti schimbarea destinatiei, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)
Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladire pdmarian pdmarian Am un contract de inchiriere intr-o cladire detinuta de primaria capitalei. Astazi am primit din partea primariei de sector, Decizia de impunere pe anul 2018 ... (vezi toată discuția)