avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Validare consilier
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Validare consilier

pentru validarea unui consilier local, care in 2012 a candidat pe lista comuna USL , dar facea parte din PNL , acum mai este necesara aprobarea tuturor partidelor USL , sau doar PNL ?
mentionez ca este următorul pe lista, deci nu s-a sarit rândul nimanui, doar solicitarea de confirmare nu stiu cui s-o cer ...

Alte discuții în legătură

Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Alegere viceprimar bil63 bil63 Buna dimineata la toata lumea. Doresc si eu o informatie: in alegerile locale din localitatea mea a iesit un primar dintr-un anume partid. La consilieri acest ... (vezi toată discuția)