avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata ORANGE cu puncte ThankYou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata ORANGE cu puncte ThankYou

Buna dimineata!
Cum vedeti inregistrarea in contabilitate a platii unei facturi ORANGE non cash, adica cu puncte ThankYou?
Eu declar inainte de emiterea facturii ca vreau s-o achit din puncte ThankYou! iar factura este emisa direct cu valoare 0 sau negativa, in functie de cate puncte am folosit. Exista doar o anexa in care se comunica punctele folosite si valoarea lor. Deci nu am document de plata prin casa sau banca, iar cheltuiala eu o inregistrez clasic furzizori = cheltuiala + TVA.
Multumesc !
O zi buna si controale rare!
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:03, 11 Iunie 2009
eu as inregitra 626=401 suma x si 767 = 401 -x
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
am avut si eu cazuri , dar am facut :
626=401 suma
401=767 discount (puncte ):hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am primit factura de la orange care contine: abonament in avans 28,75 discount promotie buy-back 10 euro ... (vezi toată discuția)
Discount pe factura furnizorului vioviod vioviod Am cumparat marfa de la furnizor in vederea revanzarii, dar pe aceeasi factura furnizorul mi-a acordat si discount. Factura arata asa: 1. creion 2 buc X 10 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate discount voucher claudana claudana Buna dimineata! Am o factura de aprovizionare marfuri in valoare de 1022,63(824,70+197,93 TVA)lei de la furnizori dar am un discount voucher in valoare de ... (vezi toată discuția)