avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratia 200

Buna ziua,
Va rog sa-mi precizati si mie ce trebuie trecut in declaratia 200, pct. B" Date privind venitul/ castigul net anual", la 2.1 "Contributii sociale obligatorii conform legii"? Se refera la contributia pentru sanatate si impozit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:03, 28 Ianuarie 2015
Buna ziua,
Se in inscrie contributia de asigurari sociale platita ( CAS) si platile anticipate efectuate reprezentand contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) deduse potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitortva, completare decl. 200 ivanescustefan ivanescustefan Buna ziua, Am un PFA neplatitor de TVA la care se platesc doar impozit si CASS. Este prima data cand trebuie sa completez declaratia 200 si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa modimpex modimpex bună ziua! vă rog să-mi spuneți dacă contribuțiile sociale și impozitul pe salar achitate pentru salariații unui pfa sunt cheltuieli deductibile? de ... (vezi toată discuția)
Contributii datorate de pfa adicris adicris Buna ziua, as vrea sa dechid un pfa. Ce contributii ar trebui sa platesc la stat, cand si ce suma ar presupune acestea. (vezi toată discuția)