avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema Alveole Drum de Acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema Alveole Drum de Acces

Am un teren situat in capatul unui drum de acces de 60 metri lungime si 4 metri latime.

Cum s-ar putea obtine autorizatie de constructie fara crearea de alveole de depasire?

Care sunt cerintele pentru acestea?
* De cate alveole as avea nevoie?
* Care are trebui sa fie distanta intre ele?
* Care ar trebui sa fie dimensiunea lor minima - lungime si latime?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:40, 30 Ianuarie 2015
Cititi aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz pompieri pentru autorizatie constructii ContSters335402 ContSters335402 Am un teren situat in capatul unui drum de acces de 60 metri lungime si 4 metri latime. Cum s-ar putea obtine autorizatie de constructie fara crearea de ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan fara drum de acces elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, Sunt in situatia in care Primaria B. sa elibereze tituri de proprietate pe terenurile detinute de bunicii-parintii mei de peste 40 ani si as ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - "neconstruibil" deliamazilu2015 deliamazilu2015 Buna ziua, Am cumparat un teren in Voluntari, si pe certificatul de urbanism concluzia este ca este neconstruibil din urmatorul motiv: drumul de access ... (vezi toată discuția)