avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Circulatie???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Circulatie???

Buna ziua!

Mi-au expirat al doilea set de numere rosii, si aseara am fost prins de politie cu masina la o plimbare scurta. Ce risc in aceasta situatie? Mentionez ca am dat o declaratie in care am recunoscut ca am gresit si mi s-a retinut permisul de conducere, in schimbul lui eliberandu-mi-se o dovada pentru circulatie pentru 15 zile. Cat de grava este situatia? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra! #-o #-o #-o
Cel mai recent răspuns: Ionutbog , utilizator 13:24, 28 Ianuarie 2015
Fapta constituie infractiune . O sa fiti citat de organele de ancheta.

Vor incepe urmarirea penala, iar dupa 4 luni vei primi o amenda de maxim 600 lei si scoaterea de sub urmarire penala. Stati linistit, nu ajungeti in tribunal sau mai rau, la inchisoare.

Max 5 luni si aveti permisul.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu numere false cu masina neinmatriculata nciuncanu nciuncanu buna ziua am condus o masina adusa de dincolo si mi au expirat nr si am pus alte nr rosi de pe alta masina a mea dar expirate si ma oprit politia si mi a facut ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate mariusoctavian mariusoctavian Am fost prins circuland cu masina cu numerele rosii expirate ,masina nu este a mea este a mamei mele ,nu am stiut ca sunt expirate .Am fost dus la sectie si ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)