avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea consilierului de caz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea consilierului de caz

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu cum pot schimba consilierul de caz , in situatia unei eliberari sub control judiciar. Acest consilier este foarte nesimtit si in loc sa reabiliteze, practic, face pe judecatorul si este nemultumit de toate, inclusiv datile de semnare, etc. Ameninta cu raportul la fiecare intrevedere, desi nu se aduce nicio greseala.
Teama de razbunare este imensa pentru ca e vorba mai mult de o ambitie decat de un serviciu.
Astept raspuns daca este posibil sa schimbi consilierul de caz si in ce mod.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ultraj daca injur judecatorul?? aidu aidu Art. 279 alin. (2) Cod Penal: Săvârşirea unei infracţiuni împotriva unui judecător sau procuror, în scop de intimidare sau de răzbunare, în legătură ... (vezi toată discuția)
Vreau la absolvire sa devin consilier juridic, pot daca am fost condamnat 1 an cu suspendare? petricacarbunari petricacarbunari Buna Ziua , Sunt in anul III la Drept, mai am un an si termin. La absolvire vreau sa devin consilier juridic. Dar am o problema. Inainte de facultate am ... (vezi toată discuția)
Anaf poate opri masini in trafic 2016? HUBARDONI HUBARDONI Pe net apar o serie de informatii ca ANAF \"ar putea\" opri masini in circulatie,pentru control. Aceste siteuri folosesc aceasta informatie falsa pentru a ... (vezi toată discuția)