avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate in reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate in reorganizare

societate in reorganizare poate sa faca compensari prin imi bucuresti
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:54, 12 Iunie 2009
:
ce inseamna "imi bucuresti"?:O
daca compensarile se fac in scopul maximizarii averii debitoarei da, dar cu aprobare Adunarii Creditorilor si bunavointa :D adm. judiciar.
imi bucuresti= institutul de management informatic al ministerului economiei prin care se deruleaza compensarile intre societatii comerciale care au facturi mai mare de 10.000ron si mai vechi de 30 zile
I.M.I. =Institutul de management si informatica- serviciul de compensare
ce inseamna aprobarea creditorilor si cum se obtine

Alte discuții în legătură

Disponibilizari in insolventa alinedelea alinedelea Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: Poate administratorul judiciar al unei societati aflate in insolventa, sa faca disponibilizari de personal ... (vezi toată discuția)
Compensare ceruta de un creditor neinscris in tabel iuliainstant iuliainstant Buna ziua, as dori sa stiu cum procedati in cazul in care un creditor, care nu este inscris in tabelul creditorilor insolventei/falitei, va solicita (sau va ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara stavar stavar daca un srl a intrat in reorganizare judiciara aprobata de tribunalul comercial isi mai poate desfasura activitatea?ce inseamna de fapt reorganizare judiciara? ... (vezi toată discuția)