avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inselatorie...abuz de incredere...?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inselatorie...abuz de incredere...?

Acum 1 an in timp ce imi zugravea casa un individ i-a murit tatal si mi-a cerut imprumut 2.000 Euro ca sa-l ingroape.....impresionat fiind de evenimentul tragic si neasteptat, i-am dat banii fara chitanta, fara declaratie notariala, fara nimic......Ce pot sa fac acum ca sa-mi recuperez banii?......stiu doar numele lui si localitatea de domiciliu.....unde trebuie sa fac plangere???
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 19:03, 28 Ianuarie 2015
Plangerea prealabila se depune in termen de 90 de zile din momentul in care ati aflat de comiterea faptei. In cazul dvs. este posibil sa se fi depasit acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovitura in cap andreicristi andreicristi Un prieten a fost in club s-a imbatat si a lovit pe cineva cu o sticla in cap pe care nu-l cunoaste si nici respectivul pe el, nu stiu de ce a facut asta s-au ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - fals imprumut in bani ContSters336928 ContSters336928 Am un baiat de 19 ani , iar un coleg de facultate l\'a pus sa aduca de acasa suma de 2000 euro pentru a face mai multi banii, spunandu-i ca cumpara niste ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? ionescu12 ionescu12 Buna ziua ! V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns in situatia de mai jos ! In urma cu doi ani , eram intr-o relatie cu un barbat, pe care ... (vezi toată discuția)