avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere apartament

in calitate de proprietar , doresc sa inchiriez un apartament; doresc sa stiu cat este impozitul si daca mai sant si alte taxe ce trebuiesc platite catre fisc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Sitaru , Avocat 18:47, 28 Ianuarie 2015
La valoarea chiriei se calculează impozitul pe venit de 16% şi contribuţia la sănătate de 5,5%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie Nicupop Nicupop Buna ziua , as avea o intrebare . Vreau sa inchiriez un apartament cu 2 camere pe baza de contract . Care ar fi impozitul pe care a trebui sa il achit ... (vezi toată discuția)
Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil marusca marusca Sint persoana fizica si doresc sa inchiriez un apartament. Ce avantaje/dezavantaje am daca inchei contractul sub semnatura privata intre mine si chirias sau ... (vezi toată discuția)