avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare-Codice fiscal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare-Codice fiscal

Buna ziua.Am lucrat in Italia si am depus actele pentru alocatia europeana pentru cei doi copii.Totul este O.K. insa acum mi s-a comunicat de acolo ca imi mai trebuie Codice fiscal al sotului si al celor doi copii.Mentionez ca atat sotul(46 ani) cat si cei doi copii(14 ani si 10 luni) sunt nascuti in Romania si niciunul dintre ei nu a fost vreodata in Italia.Mi s-a spus ca este o lege noua in Italia si trebuie acest codice fiscal la toti trei.Unde trebuie sa ma adresez si care sunt pasii de urmat.Nu sunt din Bucuresti,ci din provincie.Va rog daca puteti sa ma ajutati sa pot rezolva problema. Va multumesc. Daniela

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana-italia babotzi babotzi Unde ma adresez si care este procedura ,solicitantul fiind in Italia de 5 ani,cu contract de munca ,CUD,etc.Familia este in tara.Informatiile gasite nu sunt ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii denisa13 denisa13 Am depus dosarul pentru acordarea alocatiei fetitei noastre care a fost nascuta la data de 12 mai 2013. Ea a fost nascuta in italia. In italia nu am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia andreea-emilia andreea-emilia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.am 2 copii iar sotul munceste in italia, de anul trecut din aprilie eu si copii suntem in romania, am ... (vezi toată discuția)