avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata contributii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata contributii PFA

In decursul anului 2014 am platit trimestrial conform venitului estimat CASS si impozitul pe profit, avand o suma estimata la 3000 ron insa nu am realizat venituri decat de 450 ron, iar in octombrie am suspendat PFA pentru ca am intrat in concediu crestere copil. As dori sa stiu daca trebuie sa merg la finante sa completez formularul cu veniturile realizate pe anul 2014 si ce se intampla cu banii dati, in special impozitul pe profit. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 18:50, 29 Ianuarie 2015
In declaratia 200 cu termen de depunere 25 mai 2015 depuneti situatia contabila pe anul 2014 si ANAF va face regularizarea.Sper ca am inteles bine ca sunteti impozitata in sistem real.
acum fiind suspendat pentru CCC nu mai platesc nimic insa am platit pentru venituri estimate dar nerealizate
Da, era vorba de anul 2014. in declaratia 200 pe 2014 veti completa veniturile realizate nu estimate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Obligatii ce revin unui pfa fara activitate flory_a42 flory_a42 Buna ziua! Pentru un PFA care in anul 2015 nu a avut activitate (nu a avut venit) ce trebuie facut astfel incat sa nu apara datorii la impozit si la ... (vezi toată discuția)
Plata cass? Cristi2015 Cristi2015 Urmatoarea situatie: PFA infiintat in 2011. Nu mai lucrez pe nicaieri. Pe 2011 si 2012 am completat la Casa de Sanatate acele formulare pentru plata ... (vezi toată discuția)