avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cod CAEN

Cum pot schimba codul CAEN?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 16:45, 2 Februarie 2015
Buna ziua, printr-o decizie a asociatului unic sau hotarare aga, apoi de redacteaza un alt act constitutiv si impreuna cu documentatia ceruta de ONRC se depune dosarul la aceasta institutie.
Dar știți cumva cât costă?
Va costa in functie de numarul de caractere din decizie sau hotarare. Suma totala de plata pentru registru o veti afla in momentrul in care depuneti dosarul si trebuie sa platiti in ziua respectiva, plus onorariu avocat, daca doriti sa va faca actele si sa la depuna. Suma pentru registru pot sa va spun doar ca nu este mare. Nu stiu sa va spun exact deoarece nu stiu cati asociati sunteti ca sa stiu cat de mare poate sa fie hotararea.
Suntem doar 2 asociați.
Buna ziua, daca va referiti la codul CAEN PRINCIPAL, de pe ecrtificatul de inregistrare, se redacteaza hotarare AGA cu privire la aceasta modificare, se actualizeaza actul coonstitutiv, se completeaza declaratiile aferente autorizarii acestui cod, dar si a altor coduri, dupa caz, se preschimba certificatul de inregistrare.

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)