avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

in situatia in care castig un proces in instanta pot solicita despagubire pentru perioada cat m-am judecat partilor
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:38, 29 Ianuarie 2015
Puteti solicita obligarea la plata cheltuielilor de judecata efectuate in cauza respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari rca despagubire fabiano fabiano sunt italian am facut acident in romania acum 2 ani mam jiudecat cu polizia romana ca ma dat pe vinovat si am castigat procesul cu decisia irevocabila .IN ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila in litigiu munca-drepturi banesti ContSters155865 ContSters155865 Intrebare: cine plateste expertul contabil intr-un litigiu de munca, sau mai bine zis, daca se castiga procesul de catre reclamant (angajat) paratul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli onorariu avocat lidiamuntean lidiamuntean Buna ziua Va rog puteti sa imi spuneti daca se poate sa cer ca cheltuielile de judecata (onorariu avocat) sa fie platite de catre sot. El va fi obligat sa ... (vezi toată discuția)