avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire bunuri imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire bunuri imobile

Buna ziua.Bunicul matern,decedat din anii 80,care are 4 fete,a avut o suprafata de 8200 de m.Doua dintre fete au decedat si au ramas mostenitorii acestora.Bunicul nu a facut niciun act prin care sa lase uneia dintre ele o parte din pamant.Fata cea mare a primit la casatorie zestre o bucata de pamant,asa cum se proceda cu multi ani in urma.Intrebarea mea este ce trebuie facut ca acea suprafata sa fie impartita in mod egal avand in vedere ca ea a fost stapanita pana acum de una dintre surori.Multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 23:47, 29 Ianuarie 2015
Este indicat sa va prezentati la un notar din zona cu toate actele pe care le dețineți, urmând ca acesta sa va spună ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamantul - zestre pentru fete si baieti nu sandu_ss2000 sandu_ss2000 Bunicii mei au impartit pamantul celor sase copii, la fete cu acte, ca zestre, iar la baieti fara. Dupa moartea bunicilor pamantul baietilor se va imparti acum ... (vezi toată discuția)
Moștenire pamânt Nicoleta94 Nicoleta94 Bună seara! Mi-ar fi de ajutor cateva informații din partea dumneavoastră în legatură cu o moștenire de pamânt. Situația stă cam așa: pamântul ... (vezi toată discuția)
Bunicul, decedat in 1983, lasa mostenire 2000 mp casa si curte ... mayami mayami Bunicul, decedat in 1983, lasa mostenire 2000 mp casa si curte si 10000 mp faneata, intr-o zona necooperativizata, in jud. Dambovita. Se face succesiunea in ... (vezi toată discuția)