avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 24 ianuarie 2015
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

24 ianuarie 2015

Buna seara

Avand in vedere prevederile legii nr. 171/2014, cu privire la declararea zilei de 24 ianuarie, ca sarbatoare nationala si noile modificari la Codul Muncii, va adresez rugamintea de a-mi spune, ziua de 24 ianuarie este zi libera platitata cu spor de 100%, in cazul in care se lucreaza, respectiv are acelasi regim ca si zilele de sarbatori legale stipulate in Codul muncii ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:08, 29 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Munca in ziua de 24 ianuarie 2015 are regimul unei munci in zilele de repaus saptamanal. In acest caz,salariatul va beneficia:
- de o zi libera
- un spor la salariu salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

24 ianuarie mmarianne mmarianne Buna ziua, in ultimul timp s-a tot vehiculat ideea ca Presedintele Romaniei a semnat Decretul de stabilire a zilei de 24 ianuarie ca fiind sarbatoare legala. ... (vezi toată discuția)
Zile libere 2015 marianvasilache marianvasilache va rog frumos,ziua de 24 ianuarie este oficial declarata zi nelucratoare?lucrez la ture de 24 ore,am lucrat pe 24.01,chiar daca a picat sambata,aveam dreptul ... (vezi toată discuția)
Zile libere legale suryadevi suryadevi lucrez la o institutie (medicala) privata si pe 24 mai nu beneficiem de ziua libera. motiv pentru care am facut cerere de concediu. nu exista obligativitatea ... (vezi toată discuția)