avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Legi pt contract colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legi pt contract colaborare

Bună seara,

Aş dori să ştiu dacă pot presta servicii cu contract de colaborare sau convenţie civilă în domeniul optometriei cu persoane juridice, eu fiind persoană fizică...De profesie s
unt optometrista având liberă practică în acest domeniu. Cu ce taxe, impozite trebuie să contribui.... Vă rog să-mi spuneţi care sunt procedurile legale în acest sens...

Va mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:35, 30 Ianuarie 2015
Daca aveti diploma in acest domeniu, va puteti infiinta PFA. Veti putea presta servicii catre persoanele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternative la cartea de munca Andra07 Andra07 Buna seara, Am o firma de web design. Pana acum m-am descurcat f. bine impreuna cu cei doi asociati ai mei, dar volumul de munca s-a marit foarte mult si ... (vezi toată discuția)
Pfa - intrebari Blu37 Blu37 as vrea sa renunt la srl si sa devin PFA. dar ma intereseaza urmatoarele: - stiu ca nu pot sa am angajati cu contract individual de munca, dar pot avea ... (vezi toată discuția)
Activitatea de traducator nkalman nkalman In speranta ca ma indruma cineva... Daca un traducator autorizat de MJ doreste sa presteze si alte traduceri neautorizate, din diverse domenii, catre ... (vezi toată discuția)