avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere colectiva

Buna ziua! As dori sa va solicit sprijinul ptr urmatoarea problema.sunt economista in cadrul unei societati la sv contabilitate unde sunt cca 10 economisti, eu fiind singura care are prevazut in fisa postului atributii de intocmire state.in urma cu o luna am fost evaluati doar pe parte de psihologic si protectia muncii unde am obtinut un rezultat mai mic decat colegii mei desi in hartiile prin care eram instiintati de restructurari si evaluare ni s a spus ca ni se dau intrebari din fisa postului,nu mi s a dat macar una conform fisei postului,am facut contestatie dar nu m am legat de nota, doar de faptul ca nu am fost evaluata practic si nici teoretic adecvat pregatirii mele desi in informarea in care mi se comunica nota mi se spunea ca rezultatul este ptr evaluarea teoretica practica. Am primit raspuns la contestatie in care mi s au mai dat niste sutimi la nota ptr evaluare de aceasta data, fara a mai fi pomeniti termenii teoretic si practic. Mi se mai da un ranspuns le o alta hartie in care mi se spune ca rezultatul este la evaluarea paihoaptitudinala, de aceasta data. Cert este ca nu se tine cont de cat de Aceasta nota la concediere, nu de rezultatele mele bune la celelalte evaluari, nu de parerea buna a sefei mele. As dori sa mi spuneti daca este legala aceasta procedura si daca considerati ca pot avea castig de cauza in instanta. In aceasta situatie sunt si alti colegi din alte birouri. Daca ma pot adresa insotantei as dori aa mi recomandati un avocat bun in acest domeniu in Cta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tyadaria , utilizator 09:37, 31 Ianuarie 2015
evaluare profesional[ se face dupa niste criterii , acestea trebuie trecute in regulament intern, contract colectiv la nivelul unitatii, precum si in contractul individual de munca sau act aditional al acestuia.Acestea trebuie aduse la cunostinta salariatului prin afisare sau sub semnatura .
evaluarea se face dupa acele criterii. In caz de concediere atributiile dumneavoastra nu pot fi date la nici un alt salariat prezent sau viitor.Daca va concediaza, puteti contesta decizia in instanta, daca ziceti ca sunteti singurul economist care face statele de plata.
in caz de concediere mai reveniti
Daca doriti un avocat care sa va reprezinte in instanta, puteti da clik pe butonul verde "Cere oferta de servicii" (din susul acestei pagini) in Bursa de servicii Avocatnet.ro
Procedura de evaluare si contestatiile la evaluare , trebuie sa se regaseasca in reg.intern al angajatorului.

@ Interventie moderator

Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
In acest caz, aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii avocati fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Sau puteti apela la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Va multumesc frumos pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bun in timis (dreptul muncii) catalinginer catalinginer in Timisoara, specializat pe dreptul muncii. Exista vreun top de genul acesta? Ca eu n-am reusit sa gasesc, iar baroul Timis nu ma lamureste prea mult. Am fost ... (vezi toată discuția)
Avocat din constanta ptr.o mostenire din 1996 petreica petreica Buna ziua as dorii o cunsultatie juridica cu un avocat din constanta ptr. o mustenire vinduta din 1996 afisatii un numar de tel ptr. a va contacta multumesc (vezi toată discuția)