avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat bun in Timis (dreptul muncii)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat bun in Timis (dreptul muncii)

in Timisoara, specializat pe dreptul muncii. Exista vreun top de genul acesta? Ca eu n-am reusit sa gasesc, iar baroul Timis nu ma lamureste prea mult. Am fost odata la unul care s-a dovedit incompetent si fara cuvint (una promite, alta face) si as prefera sa nu pierd timp si bani pe consultatii juridice aiurea.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:01, 19 Aprilie 2015
Formulati o cerere in Bursa de servicii Avocatnet.ro, dand clik pe butonul verde "Cere oferta servicii" din susul acestei pagini.
OK, am facut si asta, mersi!
Ce haios, am 3 moderatori pe întrebarea mea și nici un răspuns util (cel cu „cererea din bursă” de fapt era întîrziat). Cred că nu aici îmi găsesc omul care-mi trebuie, cei care lucrează cu spor n-au timp de forumuri.
:rtfm:Interventie moderator
Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro., de aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra , mai ales ca aceasta vizeaza recomandarea unui avocat specializat in dreptul muncii ceea ce Regulamentul forumului interzice.
Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Avand in vedere pct.2.6 din Regulament aveti posibilitatea :
1.- sa consultati Catalogul Consultantilor , iar daca optati pentru aceasta varianta, puteti lua legatura cu unul dintre avocati prin intermediul mesageriei private sau utilizand datele de contact din profilul acestora
www.avocatnet.ro/content/con... =
sau
2.- sa apelati la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc
ceea ce inteleg ca deja ati facut.
Avand in vedere cele aratate, topicul se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocati Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa va rog sa imi comunicati numele unor avocati foarte buni, cei mai buni indiferent de costuri, in materie de penal. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)