avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Notificare pentru inmanare acte de procedura, la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Notificare pentru inmanare acte de procedura, la sediul instantei

Buna ziua,

Am primit si eu aceasta instiintare prin posta si nu inteleg unde sa ma duc si ce trebuie sa fac iar la telefon mi se da cu flit.

Ma puteti ajuta cu un sfat?

In conformitate cu art.260 din Legea 135/2010 privind Codul de procedura penala,va instiintam ca la data de 26.01.2016 ( chiar scrie 2016) ora...am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanre a plicului cu acte de procedura aferenta dosarului...., aflat pe rolul instantei Tribunalul Bucuresti , Sectia penala - Camera Preliminara/ Fond cu sediul in...
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 0 zilem pentru inmanarea actelor de procedura la sediul instantei...in zilele lucratoare, intre orele. De asemenea, mentionam ca, in cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezentati pentru comunicarea actelor in termenul de 0 zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen.


Exact asta scrie. Ce inseamna?

Va multumesc mult.
O zi placuta.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 09:32, 30 Ianuarie 2015
Inseamna ca trebuie sa va duceti la arhiva penala de la Tribunalul Bucuresti si sa vedeti ce acte trebuia sa primiti. Poate fi o citatie intr-un proces penal.
C u aceasta comunicare si cu Cartea de Identitate va prezentati in zilele lucratoare intre orele indicate , la compartimentul arhiva Tribunalului Bucuresti si solicitati sa va dea dosarul indicat in comunicare si va ve-ti lamuri singur. E un inceput...
Va doresc succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare unPompier unPompier Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ??? In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)
Buna seara! acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. ... marius15g marius15g Buna seara! Acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. Observând ca la data de 29.12.2020 trebuia sa ma prezint sa înmân nu stiu ce plic cu ... (vezi toată discuția)
In conformitate cu prevederile art 260 din lg 135/2010 privind ... Ana123. Ana123. In conformitate cu prevederile Art 260 din lg 135/2010 privind codul de procedura penală Va înștiințăm ca la data de X…x am procedat la Afișarea ... (vezi toată discuția)