Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ???
In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 privind codul de procedura penala am procedat la afisarea prezentei , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr xxx/P/2021 aflat pe rolul instantei Judecatoria xxx
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 3 de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 5 zile, pentru inmanarea actelor de procedura la sediu. De asemenea mentionam ca in cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezenati pentru comunicarea actelor in termen de 7 zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen.
Aveti dreptate " . In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 privind codul de procedura penala am procedat la afisarea prezentei , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr xxx/P/2021 al Parchetului xxxx .. delanga Tribunalul xxxcu sediul xxx.
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 3 de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 5 zile, pentru inmanarea actelor de procedura la sediul Parchetuli xxx de langa tribunalul xxx in zilele lucratoare intre orele xxx . De asemenea mentionam ca in cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezenati pentru comunicarea actelor in termen de 7 zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen.
Aceasta este instintarea primita m-am uitat pe site dar nu am mai vazut acel P nicaieri sunt foarte nedumerit :(
Înștiințare parchet
ut98
Bună ziua. Astăzi am găsit în poștă o înștiințare pe numele meu:
\"Instiintarea este din partea Parchetului de pa langa Judecatoria orasului meu de ... (vezi toată discuția)