Bună ziua,
Astăzi am găsit în ușă o înștiințare pe numele tatălui meu, decedat în luna iunie.
"In conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 privind codul de procedură penală va înștiințăm că la data de 03.10.2024 am procedat la afișarea prezentei, fiind îndeplinite condițiile de înmânare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului numărul xxxx/xxx/p/2024, al parchetului de pe lângă judecătoria xxx, cu adresa ...
Va comunicam că sunteți în drept să vă prezentați după o zi de la afișarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile, pentru înmânarea actelor de procedură la sediul parchetului de pe lângă judecătoria xxx, camera..., in zilele lucrătoare, între orele 9-13. De asemenea menționăm că, in cazul in care, fara motive, nu va prezentați pentru comunicare actele de procedură în termenul de mai sus, actele de procedură se vor considera comunicate la îndeplinirea acestui termen."
Am căutat numărul dosarului pe portalul judecătoriei dar nu am găsit nimic, menționez că decesul tatălui meu a fost catalogat că moarte suspectă și a fost ridicat de către cei de la IML, pentru autopsie, rezultatul fiind atac de cord.
Am dus la momentul respectiv actele de la medicină legală la parchet și la poliție.
Oare acesta înștiințare face referire la dosarul de moarte suspectă sau este altceva?
Pot sa ridic eu actele despre care este vorba în înștiințare?
Da, este posibil sa fie ceva de la parchet. Mergeti dumneavoastra cu actele de deces ale tatalui si actele dumneavoastra pentru ridicarea celor comunicate.
Instiintare
unPompier
Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ???
In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)
Înștiințare parchet
ut98
Bună ziua. Astăzi am găsit în poștă o înștiințare pe numele meu:
\"Instiintarea este din partea Parchetului de pa langa Judecatoria orasului meu de ... (vezi toată discuția)