avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare dosar penal

Buna ziua!
Acum 7 luni am fost prins de catre politie conducand cu permisul suspendat si mi-au facut dosar penal.
Astazi am primit o instiintare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu in care scrie:
In conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 privind Codul de Procedura Penala, va insiintam ca la data de 04.02.16 am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr. xxxx/P/2015, de la PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA SIBIU.
Va comunicam ca sunteti indrept sa va presentati dupa 3 zile de la afisarea prezentei, dar numai mult de 5 zile, pentru ridicarea corespondentei, la compartimentul de grefa de la PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA SIBIU.

Mai scrie si ca in cazul in care nu ma prezint actele de procedura se vor considera comunicate


Intrebarea mea este: la ce sa ma astept cand ajung acolo? ce voi primi? se poate sa se fi facut deja solutionarea?

Multumesc anticipat!


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 4 Februarie 2016
Daca este vorba despre inscris numit "instiintare",inseamna ca parchetul a solutionat cauza si a comunicat la adresa dv documentul
Deoarece dv sau alt membru major de familie nu ati fost la domiciliu,s-a procedat la informarea dv de a va prezenta la sediul parchetului pentru a vi se inmana solutia parchetului
Va revine dreptul sa va prezentati la parchet dupa decaderea celor 3 zile,pentru intrarea in posesie a documentului intocmit de catre parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia mea a primit o instiintare. am gasit-o in posta. la ce sa ne asteptam? ce ne recomandati? adisiro70 adisiro70 Buna ziua, Vineri, 5 sep., am gasit in posta o instiintare, cu urmatorul continut: \\"In conformitate cu art.260din legea 135/2010 privind Codul de Procedura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi 03.03.2022 am primit o înștiințare, in care ... Dayana Mariela Dayana Mariela Buna ziua, azi 03.03.2022 am primit o înștiințare, in care se specifica: \"In conformitate cu art.260 din Legea 135/2010 privind Codul de Procedura ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie dupa 7 ani ... Andrei223 Andrei223 Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie dupa 7 ani in strainatate. Buna ziua. Locuiesc in strainatate de aproape 7 ani. Acum am primit o poza ... (vezi toată discuția)