avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie dupa 7 ani ...

Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie dupa 7 ani in strainatate.

Buna ziua.

Locuiesc in strainatate de aproape 7 ani. Acum am primit o poza de la vechea adresa din romania cu o scrisoare care ma sperie enorm pentru ca nu inteleg in ce fel sunt implicat. Nu am facut niciodata nimic nu am fost niciodata implicat in nimic.

"In conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 privind codul de procedura penala, va instiintam ca la date de 4.11.2020 la ora 11 am procedat la afisarea prezentei, neffind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr.. xxxx/P/2013, de la parchetul de pe langa judecatoria...

Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 5 zile de la afisarea prezentei, da nu mai mult de 8 zile, pentru ridicarea corespondentei la compartimentul...De asemenea mentionam ca in cazul in care fara motive temeinice nu va preztentati pentru comincarea actelor in termenul de 8 zile actele de procedura se vor cconsidera comunicate.

Va rog frummos ajutati ma sa inteleg ce inseamna asta sau ce ar putea sa insemne. Cum se poate asa ceva dupa 7 ani de zile de cand nu mai traiesc in tara si nu am fost niciodata implicat in nimic nu am avut nici un fel de scandal sau nu am facut niciodata nimic ilegal sa se intample asa ceva vreau sa inteleg sunt martor sunt acuzat de ce nu scrie nimic ?

Am cautat dosarul online si nu gasesc nimic. Cum as putea sa aflu macar despre ce este vorba in acest dosar ce inseamna asta ? nu pot acum cu virusul sa calatoresc pana in tara.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Andrei223, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Angajati-va un avocat care sa va reprezinte in fata organelor de up sau veniti personal sa vedeti despre ce este vorba, alte solutii nu aveti.
Am sunat azi la numarul din scrisoare si mi s-a spus ca este vorba de un dosar care a fost inchis. In anul acela cineva mi-a zgariat masina si aparent dosarul era doar despre asta si a fost inchis pentru ca nu s au gasit vinovati. Este normal asa ceva ? cat de greu era sa scrie in scrisoare s-a inchis un dosar sau orice...acum am inteles ca nu mai trebuie sa fac nimic si nu trebuie sa ridic dosarul.
Ati avut noroc ca v-au comunicat telefonic, in general nu ofera relatii.
Daca aveti vreun interes desi dupa atata timp, nu cred, aveti dreptul sa depuneti plangere impotriva ordonantei de clasare.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare unPompier unPompier Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ??? In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați. o cunoștință a fost ... anonim1896 anonim1896 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a ... (vezi toată discuția)
Instiintare dosar penal lush96 lush96 Buna ziua! Acum 7 luni am fost prins de catre politie conducand cu permisul suspendat si mi-au facut dosar penal. Astazi am primit o instiintare de la ... (vezi toată discuția)