avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, azi 03.03.2022 am primit o înștiințare, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, azi 03.03.2022 am primit o înștiințare, in care ...

Buna ziua, azi 03.03.2022 am primit o înștiințare, in care se specifica:
"In conformitate cu art.260 din Legea 135/2010 privind Codul de Procedura Penală, va înștiințăm că la data de xx.xx.xxxx ora xx am procedat la afișarea prezentei, nefiind îndeplinite condițiile de înmânare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu Nr.....
Vă comunicăm că sunteți în drept să vă prezentați după 3 zile de la afișarea prezentei, dar nu mai mult de 5 zile, pentru ridicarea corespondenței, la compartimentul de grefa de la...... "
La ce să mă aștept? Eu am fost implicată doar intr un dosar de plasament, eu fiind copilul... Mulțumesc anticipat!
Mergeti sa ridicati actele si o sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare dosar penal lush96 lush96 Buna ziua! Acum 7 luni am fost prins de catre politie conducand cu permisul suspendat si mi-au facut dosar penal. Astazi am primit o instiintare de la ... (vezi toată discuția)
Sotia mea a primit o instiintare. am gasit-o in posta. la ce sa ne asteptam? ce ne recomandati? adisiro70 adisiro70 Buna ziua, Vineri, 5 sep., am gasit in posta o instiintare, cu urmatorul continut: \\"In conformitate cu art.260din legea 135/2010 privind Codul de Procedura ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie dupa 7 ani ... Andrei223 Andrei223 Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie dupa 7 ani in strainatate. Buna ziua. Locuiesc in strainatate de aproape 7 ani. Acum am primit o poza ... (vezi toată discuția)