avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate sc suspendata. Mai departe?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate sc suspendata. Mai departe?

Am obtinut pt o sc suspendarea activitatii pe 3 ani.
Ce trebuie sa fac acum: sa merg si la Finante cu aceasta Incheiere emisa de ORC ?
Multam.:coffee:
Cel mai recent răspuns: ContSters40598 , utilizator 16:43, 11 Iunie 2009
Trebuie sa mergeti la Finante pentru a obtine o derogare pentru a nu mai depune declaratiile aferente impozitului pe profit si a decontului de TVA pe 0
Daca nu obtineti aceasta derogare , aveti obligatia sa depuneti trimestrial aceste declaratii.
Mult succes ,
Da, neaparat trebuie sa mergeti si la Finante.
In termen de 15 zile de la ridicarea mentiunii de la ORC, va prezentati la administratia financiara cu urmatoarele:
- copie mentiune ORC
- declaratia 010 -2 exemplare originale
- cerere aprobare regim derogatoriu

In termen de 30 zile de la depunerea documentelor la finante, veti fi instiintat in scris de administratia fincnciara cu privire la aprobarea regimului derogatoriu
Multumesc.
Se poate considera ca sc are datorii la bugetul de stat daca se judeca inca pe o plangere contraventionala, impotriva unui p-v prin care a fost aplicata o amenda de catre GF ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma voicu35 voicu35 Incepand cu 1 ianuarie 2010, doresc sa-mi suspend firma, intrebarea mea este urmatoarea: am facut niste modificari in actele firmei s-a schimbat ... (vezi toată discuția)