Incepand cu 1 ianuarie anul acesta, am trecut de la norma de venit la impozitarea in sistem real (am un PFA). Odata pe luna, timp de o saptamana, ma deplasez in interes de serviciu la sediul clientului, in afara tarii (Suedia). Ce cheltuieli legate de aceste deplasari pot sa decontez pe PFA (sa fie scutite de la plata impozit, CAS, CASS)? Bilete de avion, chelutilei cu cazarea (nu pot aduce chitanta pentru cheltuielile cu cazarea, se poate face o declaratie pe propria raspundere...?), diurna?
Factura avion
laurail
Buna ziua!
Reprezint o firma care se ocupa cu serviciile IT precum si cu vanzarea-cumpararea produselor de gen. Administratorul firmei impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Diurna neplatita
hyde
Am lucrat la o firma aproape 14 luni si in timpul asta am facut 5 drumuri in asia si o deplasare de 1 saptamana in germania. In asia am mers cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.