avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cheltuieli ce se pot deconta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cheltuieli ce se pot deconta

Incepand cu 1 ianuarie anul acesta, am trecut de la norma de venit la impozitarea in sistem real (am un PFA). Odata pe luna, timp de o saptamana, ma deplasez in interes de serviciu la sediul clientului, in afara tarii (Suedia). Ce cheltuieli legate de aceste deplasari pot sa decontez pe PFA (sa fie scutite de la plata impozit, CAS, CASS)? Bilete de avion, chelutilei cu cazarea (nu pot aduce chitanta pentru cheltuielile cu cazarea, se poate face o declaratie pe propria raspundere...?), diurna?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:22, 30 Ianuarie 2015
Referitor la diurna, va rog sa cititi raspunsul postat de un consultant la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Factura avion laurail laurail Buna ziua! Reprezint o firma care se ocupa cu serviciile IT precum si cu vanzarea-cumpararea produselor de gen. Administratorul firmei impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Diurna neplatita hyde hyde Am lucrat la o firma aproape 14 luni si in timpul asta am facut 5 drumuri in asia si o deplasare de 1 saptamana in germania. In asia am mers cu administratorul ... (vezi toată discuția)