avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract renta viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract renta viagera

buna ziua,sotia mea are o casa luata prin contract de donatie cu renta viagera de la parintii.acum eu vreau sa fiu luat in spatiu de ea cu un contract la notar(dovada ca locuiesc acolo pentru prelungire viza),dar intre timp a murit unul din parinti ei care are drept de renta viagera.va intreb cand ma duc la notar sa fiu luat in spatiu locativ cu acordul sotie trebuie si acordul persoane ca au drept la renta ,si daca da ,este suficient sa aducem certificat de deces al parintele mort sau este alta procedura .va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:12, 31 Ianuarie 2015
Dcaa parintele are drept de uzufruct sau abitatie, aveti nevoie si de acordul parintelui in viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract renta viagera alexamr1990 alexamr1990 buna seara,sotia mea are imobil luat prin donatia de la parinti ei cu renta viagera,intre timp a murit un parinte,eu vreau sa fiu laut in spatiu in acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sotia mea are o casa luata prin contract de donatia ... Amrro2023 Amrro2023 Buna ziua,sotia mea are o casa luata prin contract de donatia cu renta viagera de la parintii ei.recent a murit tatal ei.a ramas in viata mama ei.acum va ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumpărare cu uzufruct viager Darmar Darmar Buna ziua! Părinții mei au dat locuința fratelui meu. Noi ceilalti frați am fost de acord cu condiția ca fratele respectiv sa ii întrețină pe ... (vezi toată discuția)