avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce semnam, statele de plata sau fluturasii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce semnam, statele de plata sau fluturasii?

Ce este mai bine sa semnam cu angajatii, state de plata sau fluturasi?
Pe stat, sunt trecuti toti angajatii si nu se asigura confidentialitatea, este atunci suficient sa semnam doar fluturasi? In instanta, de-ar fi vreun caz, poti sa faci dovada achitarii salariului numai cu fluturasi? Banii se achita din casierie, nu prin virament.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 30 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
State de plata trebuie semnate si nu fluturasi care nu au nicio baza legala.

Plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit. (art.168 alin.1 C.mun.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)
Dovada achitarii salariilor florysoricioaica florysoricioaica Daca angajatorul face plata salariilor prin virament bancar mai e necesara semnarea fluturasilor ? In eventualitatea unui control de la ITM se poate substitui ... (vezi toată discuția)
Stat de salariu Ionel1967 Ionel1967 Este legal sa nu semnez stat de plata (vezi toată discuția)