avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stat de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stat de salariu

Este legal sa nu semnez stat de plata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 25 Februarie 2019
Potrivit art.168 alin.1 C.mun, plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.

In situatia in care plata salariilor se face prin virament bancar, dovada platii o reprezinta ordinul de plata, nefiind necesara semnatura salariatului pe statul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salar in plic epoepo epoepo Buna seara. Firma la care lucrez,,intodeauna sa face plata salarului in plic fara fluturas.stat de plata sau plata in cont( plata la gri).Cum ar putea ei (in ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)
Concediere nacks nacks Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri legate de o concediere si anume: La data de 05.09.2012 m am angajat in cadrul unei firme. Contractul individual de ... (vezi toată discuția)