avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Despre legislatia privind ANRE
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Despre legislatia privind ANRE

Daca imi fac un sistem de generare de curent electric(fotovoltaic si eolian) sunt obligat de lege sa ma racordez la furnizorii nationali?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:43, 10 Februarie 2015
Este ceva neconstitutional sa va oblige cineva sa beneficiati de un serviciu pe care nu l-ati solicitat, repsectiv furnizarea de energie electrica. Totusi, instalarea de panouri solare si eoliene necesita ceva autorizatii, dar trebuie studiat care anume se aplica in cazul in care nu sunteti conectat la retea. Directivele europene imprumutate din 2012 incoace sunt destul de interpretabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conectare la retea de curent pentru constructie noua SoniaOrosan SoniaOrosan Vrem sa construim o casa care sa fie alimentata cu curent electric doar din panouri solare si eoliene si nu dorim sa ne conectam la vreo retea de ... (vezi toată discuția)
Panouri solare - finantare miclea miclea as dori sa stiu cum functioneaza finantiarea cu panouri solare ,si pe cat timp statul roman ma remburseaza daca montez panouri solare (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)