avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conectare la retea de curent pentru constructie noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conectare la retea de curent pentru constructie noua

Vrem sa construim o casa care sa fie alimentata cu curent electric doar din panouri solare si eoliene si nu dorim sa ne conectam la vreo retea de electricitate.
Este obligatoriu prin lege ca pentru o constructie noua sa te conectezi la o retea de curent electric?
Daca este casa de vacanta trebuie neaparat ca terenul sa fie inregistrat ca teren intravilan?

Alte discuții în legătură

Despre legislatia privind anre haraseniuc haraseniuc Daca imi fac un sistem de generare de curent electric(fotovoltaic si eolian) sunt obligat de lege sa ma racordez la furnizorii nationali? (vezi toată discuția)
Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
Racordare curent electric, obligațiile primăriei IuliaP17 IuliaP17 Buna seara! În urma cu un an bunica mea mi-a vândut un teren pe care am început construcția unei case. Terenul respectiv are 650 mp intravilan iar ... (vezi toată discuția)