avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Racordare curent electric, obligațiile primăriei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Racordare curent electric, obligațiile primăriei

Buna seara!
În urma cu un an bunica mea mi-a vândut un teren pe care am început construcția unei case. Terenul respectiv are 650 mp intravilan iar restul fiind extravilan. În zona respectivă nu există utilități in afara de apa si iluminat public de la câțiva stâlpi cu panouri solare. Ultimul stâlp de curent se află la mai puțin de 250 m însă cei de la primărie spun că nu asta e problema ci ca ar trebui un transformator in valoare de 3 mil. Și ca nu li se pare corect ca primăria să plătească pt acest transformator și compania de electricitate sa încaseze banii de pe facturi.
În jurul nostru sunt in jur de 30-40 de case care încearcă racordarea de vreo 7 ani, însă fără rezultat.
Intrebarea mea este: există vreo obligativitate din partea primăriei de a asigura un minim de utilități odata trecut terenul ca intravilan sau cu cine ar trebui discutat pentru a debloca acesta situație de-a dreptul jenantă?
Va Multumesc!

Alte discuții în legătură

Racordare teren la energie electrica. cum se poate racorda un ... vitalsmart vitalsmart Racordare teren la energie electrica. Cum se poate racorda un teren intravilan agricol (intre case) la energie electrica. Nu vreau sa construiesc si am ... (vezi toată discuția)
Stalpi iluminat stradal RPDiana RPDiana Buna ziua,doresc sa va consult in urmatoarea problema: - Acum 7 ani am inceput constructia unei case pe un teren extravilan (acum intravilan), in satul ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)